Кулинарни Съвети

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Разликата между черни и зелени маслиниРазликата между черни и зелени маслини
22 Май
Най-лесният начин да разделим маслините е на черни и зелени. Разлики между черни и зелени маслини. Черни маслини Каламата и зелени маслини Халкидики. Маслините са култивирани от човека преди повече от 7 000 г.
Как да мариноваме месо за скара - кулинарни техникиКак да мариноваме месо за скара - кулинарни техники
21 Май
Ще се запознаем с мариноване на свинско месо, пиле и други продуктина грил и скара. . В какво да се маринова месото за скара? Колко време да се мариноват продукти за скара. Какво да правим с остатъците от марината?
Какви подправки се слагат на мусака?Какви подправки се слагат на мусака?
20 Май
Подправките, използвани в мусаката, са тайните съставки, които подобряват нейния вкус и я оживяват. Ето какви подправки се слагат на мусака.
Най-популярните американски лакомства в САЩ и КанадаНай-популярните американски лакомства в САЩ и Канада
19 Май
От емблематични класики до регионални изкушения, САЩ и Канада предлагат изкусителен набор от сладки изкушения. САЩ и Канада се гордеят с жизнена и разнообразна култура на сладки лакомства
Как да изберете качествен шоколадКак да изберете качествен шоколад
18 Май
Изобилието от шоколад по рафтовете на магазините радва окото на неговите любители (а това болшинството от хората), но пък точно затова изборът на добър шоколад не е толкова лесен. Как да изберете качествен шоколад
Как да печем различните видове месо?Как да печем различните видове месо?
15 Май
Основи на печенето на различни видове меса. Как да печем говеждо и други червени меса? Как да печем пилешко и синско? Същите правила можете да използвате за печене на заешко, ярешко и други крехки меса.
Билката бабина душичка - характеристики и кулинарна употребаБилката бабина душичка - характеристики и кулинарна употреба
14 Май
Бабина душичка е билка, която сигурно сте чували. Билката бабина душичка - характеристики и кулинарна употреба. Какво трябва да знаете за бабината душичка?
Съвети за приготвяне на мексикански такосСъвети за приготвяне на мексикански такос
12 Май
Разлика между американски и мексикански такоси. Правила за приготвяне и хапване на мексикански такос. Плънки за мексикански такоси. Типичните мексикански такоси се приготвят със смляно пилешко, свинско, телешко месо
Как да направим вкусен пържен оризКак да направим вкусен пържен ориз
11 Май
Преди оризът да се запържи, той трябва да бъда старателно измит под течаща вода. Пърженето на ориза става в силно сгорещена мазнина.
Няколко начина да отстраним нитратите от зеленчуцитеНяколко начина да отстраним нитратите от зеленчуците
10 Май
1
В стремежа си да се храним здравословно и да прочистим организма си от натрупаните мазнини през зимата, посягаме все по-често към зелените зеленчуци, краставиците и какво ли още не.
Как и защо да накисваме листните зеленчуциКак и защо да накисваме листните зеленчуци
09 Май
Тук само в 3 стъпки ще ви покажем как и защо да накисвате предварително листните зеленчуци, за да избегнете здравословните рискове, които може да крие тяхната консумация. Как и защо да накисваме листните зеленчуци
Какво да приготвим с див чесън?Какво да приготвим с див чесън?
07 Май
Дивият чесън е едновременно подправка и лечебно растение в народната медицина и кулинарията. Какво да приготвим с див чесън?
Подходящи подправки за бял амурПодходящи подправки за бял амур
01 Май
Ето кои са подходящите подправки за овкусяването на бял амур. Вижте малко идеи, от които можете да се възползвате. Стандартните подправки за овкусяване на месото от бял амур са