Бобови и Зърнени ПродуктиВидове АлкохолВидове ГъбиЕтерични МаслаЗеленчуциКонсерванти и Е-таМеса и КолбасиМлечни ПродуктиПлодовеРиба и Морски ДаровеСортове ВинаХранителни ПродуктиЯдки и Семена
Риба и Морски ДаровеРиба Фагри
06 Април
Илияна Ангелова
Риба и Морски ДаровеСепия
28 Януари
Кристина Черникова
Риба и Морски ДаровеТолстолоб
27 Януари
Кристина Черникова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
МрянаПохапването на мряна, освен че е наслада за сетивата, е пиршество и за организма, тъй като той се снабдява с полезни вещества. Мрените /Barbus/ представляват род, в който попадат над 300 вида риби. Всичко за мряната
26 Януари
СафридСафридът е не само вкусен хранителен продукт, но и ценен източник на значими съставки. От него можем да си набавим калций, мед, манган, йод, фосфор, кобалт, желязо, натрий, калий, омега-3 мастни киселини и др.
25 Януари
КаракудаКаракудата /Carassius/ или карас представлява род сладководни риби. Каракудата съдържа полезни витамини като А, В, С, D и Е. Каракуда също така е източник на мед, цинк, манган, йод и др.
23 Януари
КефалКефалът, известен още като морски кефал, е риба от семейство Кефалови риби. Кефалът е полезена риба, която трябва да хапвате.
22 Януари
Рулца от рациРулцата от раци или рачешки рулца са сурогатен продукт на съвременната хранителна индустрия. Рулцата от раци се наричат така макар и да нямат никакво месо от раци. Рулцата от рази се правят от филе от бяла риба, т. нар. сурими.
05 Март
2
МидиМидите са едни от най-полезните морски дарове. Изключително вкусни, мидите трябва да се подложат на правилна кулинарна употреба, за да не предизвикат натравяне. Състав на мидите. Готвене на миди.
27 Февр.
КалмариКалмарите са вкусна и диетична морска храна. Калмарите са богати на фосфор, цинк и някои витамини от група В. Калмарите са вкусни всякак - варени, панирани, с доматен сос, в салати и т. н.
27 Февр.
Риба ТонХората се наслаждават на рибата тон от незапомнени времена. Ползи от рибата тон за нашето здраве. Избор и съхранение на риба тон.
25 Февр.
1
Морски даровеМорските дарове са вкусна и здравословна храна, богат на важните Омега-3 и Омега-6 мастни киселини, ход, цинк, фосфор и др. Ползи и съхранение на морски дарове. Кулинарна употреба на морски дарове.
21 Февр.
Риба ТрескаРибата треска е една от най-масовите риби. Мaслото от черен дроб на риба треска няма равно по количества на витамин А и D. Най-популярни са тихоокеанската и атлантическата риба треска.
21 Февр.
1
КамбалаКамбала е най-едрият вид дънна риба. С понятието камбала често се обозначават и други плоски дънни обитатели, като калкан, писия. Камбала има много вкусно и същевременно леко и бедно на мазнини месо.
21 Февр.
ШаранШаранът е сладковона риба и е една от най-разпространените в света. Шаранът е мазна риба и източник на ценни ненаситени мастни киселини Омега-3.
21 Февр.
2
ПъстърваПъстървата е обозначение на няколко вида студеноводни риби от семейство Пъстървови - балканска пъстърва, дъгова пъстърва, охридска пъстърва, сьомгова пъстърва и др.
21 Февр.
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 179
Основни рецепти
15 348
20 875
Други