- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
Кулинарни СъветиВреме за варене на различните видове ориз
29 Януари
Жана Г.
Кулинарни СъветиПлодове, които можем да замразим
28 Януари
Ирена Лазарова
Кулинарни СъветиПодходящи подправки за свинско месо
28 Януари
Паолина Сярова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да сготвим за гостиКогато чакате гости, трябва да блеснете като познавач на добрите кулинарни традиции, както и на новите тенденции. Едно от лесните и вкусни ястия, подходящи за гости, са чушките, пълнени с кисело зеле.
27 Януари
Медът в кулинариятаМедът е натурален подсладител, алтернатива на захарта. В чистата му форма няма добавки, усвоява се лесно от организма и може да се използва във всички готварски процеси.
25 Януари
Обработка на месото от диво прасеЗа да подготвите месото на дивото прасе за готвене, трябва да почистите кожата от четината. Ако използвате месото на по-възрастни животни, оставете го да кисне в 2-процентов разтвор на оцет във вода.
23 Януари
Как да си направим квас за хлябЗа да си направите квас за хляб, трябва да следвате няколко точно определени правила. На първо място обърнете внимание на съда, в който ще го отглеждате, вида брашно и следвайте технологията.
22 Януари
13
Кулинарни хитринки при готвенето на бобНа боба най-много отиват джоджена и целината като подправки. Зеленчуците са известни – лук, морков, пипер, домати. След като е готов и е ред да бъде изяден, допълнете вкуса му с люта чушка.
20 Януари
3
Как да сготвим домашна кокошкаАко имате възможността да похапвате домашно произведени продукти, вие сте истински късметлии. Но има ли разлика в приготвянето на домашно животно и такова купено от магазина?
18 Януари
Как да си замразим празАко искате да замразите зеленчука, нужно е да го изчистите, да обелите първия му слой, да премахнете брадата и да го измиете. След като се отцеди, започнете да го режете на шайби, около сантиметър дебелина.
17 Януари
Малките тайни на голямата кухняНяколко прекрасни съвети при готвене: Ананасът и кивито не стават за желиране, а мазната риба не се сервира с вино. Ледени кубчета със замразени цветя са изискана украса за коктейли и десерти.
16 Януари
Не убивайте желанието на хлапето за готвенеАко детето има желание да бъде вашият помощник готвач, го поощрете. Възлагайте му елементарни задачи, които то с радост ще изпълнява. С него можете да приготвите десерт с ябълки.
16 Януари
С какво се съчетава царевицатаВ по-студеното време, когато зелето се консумира все още прясно, също можете да се възползвате от наличието на царевицата – нарежете зеле на тънки пръчици, настържете морков и добавете краставица и царевица.
15 Януари
Сезонът на киселото зелеНезависимо какво сте решили да приготвите, за да стане вкусна гозбата със зеле, най-важното правило е да бъде по-мазничко. Просто на този продукт му е нужна мазнина и в случай, че сте решили да готвите постна манджа, сложете повечко олио.
14 Януари
Пийте чая с мляко, но без захарПиенето на чай с мляко помага на централната нервна система, на бъбреците и сърцето. По-полезно е да се смесва чай с мляко и дори с масло, отколкото със захар.
13 Януари
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 750
Основни Рецепти
15 254
20 609
Други