- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
Кулинарни СъветиКак да сготвим киноа
08 Март
3
Жана Г.
Кулинарни СъветиКакво е сорго и какво да сготвим с него
05 Март
Анонимен
Кулинарни СъветиПлодово-млечни питиета
04 Март
Жана Г.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Консервиране на нераздробено месоЗа да сте сигурни в качеството на сушеното, пушено или осолено месо, което консумирате, можете да си го приготвите сами. Достатъчно е да имате цяло парче месо, което да консервирате, без да разрязвате на части.
03 Март
1
Конска луканка - диетичният деликатесНай-лесно е да си направите месото на луканка. За тази цел не ви е нужна кой знае каква подготовка, но има няколко неща, които трябва да следвате, за да получите вкусна луканка накрая.
01 Март
5
Кои ястия можем да овкусим със самардала?Пресните листа на самардалата може да се използват за овкусяване на почти всички салати с домати и краставици, а солената смес - към манджите с картофи, яйца, сирене или агнешко.
01 Март
Как да оправим пресолената манджаАко сте пресолили супата или манджата, лесно можете да оправите тази кулинарна грешка. Когато сте пресолили супа, добавете малко фиде или зеленчуци, и те ще поемат излишната сол.
27 Февр.
Как се варят калмарите?Пуснете във врящата вода един калмар, бройте до десет и го извадете с решетъчна лъжица. Изчакайте водата да кипне отново и пуснете следващия калмар в нея.
26 Февр.
Стерилизирани месни консервиКачеството на месните консерви в голяма степен зависи от строгото спазване на правилата на консервиране. В домашни условия месото се консервира в стъклени буркани.
25 Февр.
2
Зеленчуците, подходящи за сладкишиСвикнали сме да използваме зеленчуците за приготвяне на салати, гарнитури или основни ястия, но те са много подходящи и за приготвяне на вкусни и полезни десерти.
25 Февр.
Да си приготвим домашен черен хлябАко обичате ръжен хляб, можете лесно да си го приготвите в домашни условия. Първо трябва да си приготвите закваската, която става готова за четири дни.
24 Февр.
2
10 правила за съхранението на витамин ССтатистиките сочат, че много често хората поемат по-малко количество от необходимото витамин С. Ето няколко правила, които позволяват максималното съхранение на аскорбиновата киселина.
24 Февр.
Съвети за идеалната супаБульонът става идеален, ако се вари на тих огън. Рибената супа горчи и е мътна, ако предварително не сте отстранили хрилете. Кремсупата се сгъстява със стар хляб, настърган на ренде.
24 Февр.
Как да съхраняваме зехтин и олиоБутилките с олио трябва да се съхраняват на тъмно хладно място. Зехтинът се съхранява при температура не по-висока от 20 градуса.
22 Февр.
Италианска шунка - какво я прави неповторимаЗа производството на пармска шунка се използват само три породи прасета. Благодарение на суроватката от пармезан, с която се обогатява храната на тези животни, месото им става с леко сладък вкус и много меко.
22 Февр.
1
Избрано
От категорията
Форум
- Какъв чай се пие, когато имаме кашлица17 Януари
- Идея за ястия с елда29 Ноем.
- За или против Скир10 Септ.
- Начини на здравословно готвене28 Август
- Бихте ли заменили напълно ориза с елда?11 Август
- Бързи закуски за забързаното ежедневие03 Август
Нашите категории рецепти
29 761
Основни Рецепти
15 256
20 619
Други