четвъртък, 27 ноември
Латинката придава неповторим аромат на сьомгата
Какво да сготвя

Латинката придава неповторим аромат на сьомгата

0

Латинката притежава леко парлив вкус, което я прави прекрасна за овкусяване на меса, зеленчукови ястия и майонези. Най-често листата ѝ се използват за овкусяване на сьомгата.

1

Какво да сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Какво да сготвя - Вкусни рецепти с кафяв оризКакво да сготвя

Вкусни рецепти с кафяв ориз

19.11.20140

Никак не е лошо да замените традиционните рецепти с бял ориз с кафяв. По-малката обработка на зърната му позволяват повече полезни хранителни вещества в състава му.

Какво да сготвя - Вкусни десерти с желатинКакво да сготвя

Вкусни десерти с желатин

13.11.20140

Предлагаме ви няколко вкусни и изпитаните десерти с желатин, които са устояли на вкусовите претенции на времето. За по-хладните дни, направете пай с боровинки или сладкиш с кайсии.

Какво да сготвя - Вкусни плънки за тортелиниКакво да сготвя

Вкусни плънки за тортелини

12.11.20140

Тортелините представляват паста, пълна с плънка. В родината им Италия тази плънка е най-често комбинация от спанак и местното сирене рикота. В различните региони на страната, както и в различните държави, съществуват множество различни плънки за тортелини

Какво да сготвя - Да си направим сладко от калинаКакво да сготвя

Да си направим сладко от калина

11.11.20140

Калината (офика) с използва и като плод, и като билка. В състава и се открива повече каротин, отколкото в морковите. Сладкото от калина е популярно сред почитателите на сладко-киселите вкусове.

Какво да сготвя - Рецепти със салата АйсбергКакво да сготвя

Рецепти със салата Айсберг

06.11.20140

Предлагаме ви три рецепти със салата Айсберг – едната от тях може да се поднесе дори като десерт.

Какво да сготвя - Кулинарни изкушения с бататиКакво да сготвя

Кулинарни изкушения с батати

04.11.20140

Големият и вкусен корен батат произхожда от тропическите райони на Америка. Има много видове батати, но два от тях са най-разпространени - светлият сладък картоф и тъмният сладък картоф, наричан ямс.

Какво да сготвя - Шест изпитано вкусни рецепти за хумусКакво да сготвя

Шест изпитано вкусни рецепти за хумус

03.11.20140

Хумусът представлява една от любимите пасти в арабската кухня. Тя се приготвя бързо и може да се използва както като дип, така и като гарнитура към всякакви меса и зеленчуци.

Какво да сготвя - Тайната на вкусния свински джоланКакво да сготвя

Тайната на вкусния свински джолан

02.11.20141

Свинският джолан е изключително апетитно ястие, стига да знаете как да си го приготвите. Една от най-големите трудности, пред която ще се изправите, е намирането на правилно оформен джолана. Рецепта за джолан на фурна.

Какво другите търсят