четвъртък, 30 юли
Идеи за домашни бургери
Какво да сготвя

Идеи за домашни бургери

0

Пригответе си с лекота вкусни апетитни и полезни бургери в домашни условия, които ще накарат близките и приятелите ви да си оближат пръстите.

1

Какво да сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Какво да сготвя - Популярни сосове за барбекюКакво да сготвя

Популярни сосове за барбекю

27.07.20150

Едни от най-популярните сосове за барбекю се приготвят на основата на доматения сос. В почти всички присъстват обичайните сол и черен пипер, както и чесън на прах. През летния сезон неизменни са и зелените подправки.

Какво да сготвя - Креолски специалитетиКакво да сготвя

Креолски специалитети

25.07.20150

Специфичната креолска кухня е кухнята на Луизиана. Тя се нарича още каджун. Всъщност каджун се нарича основната подправна смес, използвана там. Северна Америка е пресечната точка, в която се смесват няколко етнически кулинарни традиции.

Какво да сготвя - Пет летни ободряващи коктейлаКакво да сготвя

Пет летни ободряващи коктейла

24.07.20150

Изпепеляващите летни температури постоянно ни карат да търсим разхлаждане по всевъзможни начини. Разбира се, най-добрият и полезен вариант си остава студената вода, но има дни, когато ни се иска нещо по-ободряващо.

Какво да сготвя - Виенски специалитетиКакво да сготвя

Виенски специалитети

24.07.20150

Виенските специалитети не са многобройни, но за сметка на това са популярни из целия свят. Кой не е чувал за прочутия виенски шницел или неустоимата торта Сахер. Специалитетите, идващи от Виена, са неповторими, с характерен вкус и уникални рецепти.

Какво да сготвя - Как се приготвя ориз с миди по японскиКакво да сготвя

Как се приготвя ориз с миди по японски

24.07.20150

В Япония е много характерно приготвянето на ястия, известни като донбури. Те се приготвят със сварен ориз и с всякакви зеленчукови или месни добавки. Много популярна рецепта за донбури е Асари гохан, която се приготвя с ориз и миди.

Какво да сготвя - Милански специалитетиКакво да сготвя

Милански специалитети

22.07.20150

В кулинарната традиция на Милано са вплетени богат набор от регионалните специалитети на цяла Италия, заедно с много от добрите примери за световната кухня. Сред най-обичаните там са местните специалитети, богато подправени с различни билки.

Какво да сготвя - И шишчетата обичат ракияКакво да сготвя

И шишчетата обичат ракия

21.07.20150

Летният сезон предразполага към повече занимания навън сред природата – на вилата или пък на хижа. При всички случай барбекюто е чудесна идея за топлия сезон, а истински неустоими шишчета можем да приготвим като добавим към маринатата им малко ракия.

Какво да сготвя - Три идеи за вкусни ястия с патладжанКакво да сготвя

Три идеи за вкусни ястия с патладжан

21.07.20151

С патладжаните и тиквичките могат да се приготвят разнообразни и лесни ястия през топлата част от годината. Ако обаче искате да направите нещо по-различно с патладжаните, предлагаме ви три рецепти – салата, разядка и супа от патладжан.

Какво да сготвя - Как да мариноваме морковиКакво да сготвя

Как да мариноваме моркови

20.07.20150

Много вкусни и ароматни стават маринованите моркови, както и глазираните. Ето 3 изпитани рецепти, които можете да изпробвате

Какво да сготвя - Изненадващи коктейли с БакардиКакво да сготвя

Изненадващи коктейли с Бакарди

20.07.20150

Когато говорим за Бакарди, в главата на повечето от нас изникват любими коктейли като Куба Либре или Мохито, чиято основна съставка е съответно тъмен и бял ром.

 • Още от Готвач.бг

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Форум

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

Какво другите търсят