неделя, 21 декември
Как да приготвим постни варенки
Какво да сготвя

Как да приготвим постни варенки

0

Варенките са нашенският вариант на италианските пелмени. Те са лесни за приготвяне и изключително подходящи за всеки повод. По време на пости е най-добре да погледнете към интересните рецепти за постни варенки:

1

Какво да сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Какво да сготвя - Царството на полентата в 3 рецептиКакво да сготвя

Царството на полентата в 3 рецепти

13.12.20141

Полентата е ястие с мека текстура, наподобяващо качамака. Приготвя се от царевично брашно. Негова родина е Италия, но е разпространено вече по цял свят. Предлагаме ви три оригинални рецепти за полента

Какво да сготвя - Ароматизирайте салатите с джодженКакво да сготвя

Ароматизирайте салатите с джоджен

10.12.20140

Джодженът е изключително подходящ за салати, в които има боб, картофи. Ние ви предлагаме три различни салати, в които джодженът е незаменима подправка.

Какво да сготвя - Топ 3 рецепти за ципураКакво да сготвя

Топ 3 рецепти за ципура

06.12.20140

Предлагаме ви три невероятни рецепти за ципура, които много ще ви се харесат. Едното предложение е за ципура с люти чушки, а за другото ще са ви нужни каперси и домати.

Какво да сготвя - Как да си направим хрупкав паниран шаранКакво да сготвя

Как да си направим хрупкав паниран шаран

06.12.20141

За да стане рибата хрупкава и неустоима от голямо значение е как ще се панира. Има няколко златни правила, които трябва да спазвате, при приготвянето на традиционната за Никулден риба.

Какво да сготвя - Как да приготвим перфектния щолен за КоледаКакво да сготвя

Как да приготвим перфектния щолен за Коледа

04.12.20142

Щоленът може да се направи доста преди празника – ако е добре опакован, ще издържи до 45 дни, при това без изобщо да се променят вкусовите му качества, твърдят сладкарите.

Какво да сготвя - Стъпки към идеалното свинско печеноКакво да сготвя

Стъпки към идеалното свинско печено

30.11.20141

Едно от най-важните услови за свинското печено е, че месото се сервира задължително добре изпечено. Готовото свинско печено се реже на тънки резени и се разпределя в чинии. Отгоре се залива със соса, декорира се с червен зеленчук и се поднася топло.

Какво да сготвя - Как да направим идеалното телешко печеноКакво да сготвя

Как да направим идеалното телешко печено

29.11.20140

Приготвянето на телешко печено започва още със закупуването на месото. То трябва да е голямо и с част от мазнината, оставена на горната част на месото. Може да е сирлойн, контрафиле или друго.

Какво да сготвя - Латинката придава неповторим аромат на сьомгатаКакво да сготвя

Латинката придава неповторим аромат на сьомгата

24.11.20140

Латинката притежава леко парлив вкус, което я прави прекрасна за овкусяване на меса, зеленчукови ястия и майонези. Най-често листата ѝ се използват за овкусяване на сьомгата.

Какво другите търсят