четвъртък, 5 май
Да си приготвим най-вкусните домашни наденици
Какво да сготвя

Да си приготвим най-вкусните домашни наденици

0

Надениците се срещат в различни разновидности - сурови, пушени, сушени. Могат да се използват при направата на макарони, салати, мезета.

1

Какво да сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Какво да сготвя - Кулинарни хитринки за вкусен и пухкав кексКакво да сготвя

Кулинарни хитринки за вкусен и пухкав кекс

03.05.20162

Всички обичаме ароматните и пухкави кексове, които са чудесна добавка към кафето и неустоим десерт. Мислите си, че пухкавото печиво е по силите само на професионалните сладкари, но това не е истина.

Какво да сготвя - Три рецепти за кюфтета от варени яйцаКакво да сготвя

Три рецепти за кюфтета от варени яйца

02.05.20162

Особено атрактивни са кюфтетата от сварени яйца, които освен че имат нетрадиционен вид, са и много вкусни. Предлагаме Ви 3 лесно изпълними рецепти за кюфтета от сварени яйца

Какво да сготвя - Как да си приготвим шоколадови яйца у дома?Какво да сготвя

Как да си приготвим шоколадови яйца у дома?

01.05.20160

Почти всеки, да не говорим за най-малките, обичат шоколадовите яйца. Те са вкусни, интересни и криещи изненада. Ако се замислим, какво друго му е нужно на човек. Домашна рецепта за шоколадово яйце

Какво да сготвя - Техники за готвене в Японската кухняКакво да сготвя

Техники за готвене в Японската кухня

29.04.20161

Можете да внесете мъничко японска атмосфера в дома си, ако си представите, че ви обкръжават морета и планини и се запознаете с традиционните кулинарни техники и рецепти, с които се гордее Япония.

Какво да сготвя - Кайпириня - глътка свежест от БразилияКакво да сготвя

Кайпириня - глътка свежест от Бразилия

22.04.20160

Кайпириня е вид коктейл пряко свързан с традициите на Бразилия. През последните години е предпочитана в много части на света и е един от най-освежаващите коктейли.

Какво да сготвя - Тайните на вкусния омлетКакво да сготвя

Тайните на вкусния омлет

17.04.20162

Омлетите биват: обикновен омлет (омлет натюр); омлет с плънка и пъстър омлет (мозайка). Те се поднасят в момента на приготвянето им. Престоялият омлет губи много вкус и вид

Какво да сготвя - Направете всяко ястие специално с тези сосове!Какво да сготвя

Направете всяко ястие специално с тези сосове!

17.04.20160

Сосовете превръща и най-семплото ястие в изискано блюдо. Смята се, че произходът на соса е френски и се е появил още през 17- 18 век. Тук ще споделя някои интересни сосове, които може да ви заинтригуват.

Какво да сготвя - Рецепти за дяволски яйца, с които ще си оближете пръститеКакво да сготвя

Рецепти за дяволски яйца, с които ще си оближете пръстите

16.04.20161

Дяволски яйца се наричат варени яйца чиито жълтъци са извадени и смесени с различни продукти след което сместа отново е върната в половинките белтъци. Има много варианти на тези яйца днес искам да ви предложа три от тях. Наближава Великден и тези рецепти

Какво да сготвя - Апетитни рецепти за салати с пастаКакво да сготвя

Апетитни рецепти за салати с паста

16.04.20161

В домашни условия сме свикнали да поднасяне на семейство и приятели предимно спагети Болонезе и Карбонара или техни производни. Ще ви предложа няколко салати, с които да разнообразите менюто си и да откриете разнообразието от видове паста

Какво да сготвя - Кулинарен учебник: Приготвяне на тъмен бульонКакво да сготвя

Кулинарен учебник: Приготвяне на тъмен бульон

16.04.20160

Отделените при обезкостяването на телешко и свинско месо кости се насичат на дребно и се пекат във фурна с мазнина, докато получат блясък. Към изпечените кости се прибавят ароматични корени

Избрани

Популярни от Категорията

  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Какво другите търсят