четвъртък, 29 януари
Вкусни салати с ечемик
Какво да сготвя

Вкусни салати с ечемик

0

Смята се, че ечемикът е първата зърнена култура, отглеждана от хората изобщо. В него се съдържат всички основни минерали, необходими на човек. Той е отлично антиоксидантно средство и се препоръчва при лечението на редица болести. Освен това е и изключител

1

Какво да сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Какво да сготвя - Перфектната шоколадова торта за шокоманиациКакво да сготвя

Перфектната шоколадова торта за шокоманиаци

23.01.20150

Тортата, която ви предлагаме тук, е идеална за вас, ако и вие спадате към феновете на шоколадовите изкушения. Шоколадът в нея е с различна интензивност на вкуса и консистенция, съчетани в интересна форма.

Какво да сготвя - Какво да сготвим с пащърнакКакво да сготвя

Какво да сготвим с пащърнак

23.01.20150

Плътната структура и сладкият вкус на пащърнака го правят лесно засищащ. Той е перфектната храна за контролиране на теглото, тъй като освен всичко друго с него много трудно се преяжда.

Какво да сготвя - Кулинарно приложение на прошутоКакво да сготвя

Кулинарно приложение на прошуто

21.01.20150

В италианската кулинарна традиция прошутото се използва най-често за приготвянето на предястия и антипасти. Не минава през термична обработка, тъй като вкусовите му качества се променят.

Какво да сготвя - Коктейли с шампанскоКакво да сготвя

Коктейли с шампанско

21.01.20150

Чашата с шампанско е задължителна, когато стрелките се съберат в полунощ на 31 декември, но напитката е подходяща и за други поводи. Предлагаме ви няколко рецепти за коктейли, които можете да си приготвите и през зимата, и през лятото

Какво да сготвя - Кулинарно приложение на чедърКакво да сготвя

Кулинарно приложение на чедър

15.01.20150

Англичаните използват сиренето чедър за приготвяне на омлети и за различни ястия. Английските кюфтета с чедър ще са изненада за гостите ви, защото нежният им пълнеж ще задоволи и най-изискания вкус.

Какво да сготвя - Бързи и апетитни идеи с оранжева лещаКакво да сготвя

Бързи и апетитни идеи с оранжева леща

14.01.20150

Оранжевата леща е продукт, изключително подходящ за супи и най-вече – крем-супи. Тя е по-дребна от познатата ни леща, но също като нея радва с апетитен вкус. Няма люспи и се вари много по-бързо.

Какво да сготвя - Кулинарна употреба на синьо сиренеКакво да сготвя

Кулинарна употреба на синьо сирене

13.01.20150

Сините сирена се смятат за изискана добавка към всяка трапеза. Те са покрити с благородна плесен, която пронизва и сърцевината им. Те зреят при специални условия, обикновено в пещери.

Какво да сготвя - Вкусни и здравословни рецепти с гулияКакво да сготвя

Вкусни и здравословни рецепти с гулия

07.01.20150

Гулията е известна още и като земна ябълка. Този кореноплоден зеленчук радва с колоритен вкус и много здравословни ползи. В нея се съдържат важни за човека микроелементи като желязо, фибри, магнезий

Какво да сготвя - Коктейли с ромКакво да сготвя

Коктейли с ром

07.01.20150

Рецептите за коктейли с ром са прочути из целия свят. Чашите, в които се приготвят, са задължително с дебели стени и още по-дебело дъно.

  • Още от Готвач.бг

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

Какво другите търсят