Кулинарни Съвети

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да изпечем перфектните пържоли на скараКак да изпечем перфектните пържоли на скара
11 Февр.
Как да изпечем перфектните пържоли на скара? Разберете тайните на най-вкусните домашни пържоли! Малките тайни за приготвяне на незабравими пържоли на скара.
Коя подправка за какво се използва?Коя подправка за какво се използва?
08 Февр.
Всяка една подправка е по-подходяща за определено ястие, отколкото друга. Вижте коя подправка къде да я слагаме.
Как се работи с индукционен котлон?Как се работи с индукционен котлон?
07 Февр.
Готвенето с индукция е не само много лесно и бързо, но би ви спестило и огромни разходи. Индукционните котлони са сред най-енергоспестяващите уреди, измислени досега, а работата с тях е истинско удоволствие!
Тайната на вкусното фрикасеТайната на вкусното фрикасе
01 Февр.
Основно правило при приготвянето на фрикасе е освен да сварите добре пилешкото месо, да приготвите от него и хубав бульон, който по-късно ще използвате. Съвети за вкусно фрикасе.
Брашно от грах - кулинарна употребаБрашно от грах - кулинарна употреба
30 Януари
Брашното от грах се получава чрез смилане на изсушени грахови зърна. Как да си направите брашно от грах у дома? Кулинарна употреба на брашно от грах
Трикове за по-дълго съхранение на зеленчуци и плодовеТрикове за по-дълго съхранение на зеленчуци и плодове
29 Януари
С малки трикове зеленчуците и плодовете могат да се съхранят по-дълго време. Не мийте ягоди, малини, къпини, преди да ги сложите в хладилника. Съхранявайте плодове и зеленчуци отделно.
Как се правят варено и парено тестоКак се правят варено и парено тесто
27 Януари
Вареното тесто се смята за вълшебно от кулинарите. При вареното тесто прави впечатление обемът, който добива при преминаване през термична обработка.
Храни за всеки ден, с които да се борите с вирусите и настинкитеХрани за всеки ден, с които да се борите с вирусите и настинките
25 Януари
Съставките в пилешката супа доказано успяват да преборят вирусните инфекции. Храните и напитките, които не бива да приемате, докато сте болни. Ежедневно включвайте в менюто си тези храни, които борят вируси
Масло или маргарин е по-добре да хапвате?Масло или маргарин е по-добре да хапвате?
23 Януари
Маслото или маргарина може да се намери по-често в хладилника ви? Знаете ли каква е разликата между двете?
5 навика, които са лоши за кухненските уреди5 навика, които са лоши за кухненските уреди
22 Януари
Замисляли ли сте се, че начинът, по който използвате кухненските уреди, може да е отговорен за повредата им? 5 навика, които са лоши за кухненските уреди.
С какво да поднесем малиново вино?С какво да поднесем малиново вино?
21 Януари
С какви храни се съчетава малиновото вино? Малиновото вино е чудесно като аперитив и десерт и най-добре е да се пие охладено. Малиновото вино можете да комбинирате с някои храни, шоколадови десерти, плодови десерти
Кулинарни трикове, които всяка домакиня трябва да знаеКулинарни трикове, които всяка домакиня трябва да знае
21 Януари
11
Е, това е, мили дами, торбата с кулинарни хитринки, които ще улеснят работата ви в кухнята. Наистина полезни трикове за хитри домакини. Как да ни е по-лесно в кухнята
Карамелена глазура - техники, съвети и приложениеКарамелена глазура - техники, съвети и приложение
20 Януари
Карамелената глазура или огледалната карамелно-шоколадова глазура са използва за покриване на карамелени торти и сладкиши с карамел. Ето две рецепти за приготвянето на карамелената глазура