PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиМароканска кухня: Пиршество за сетивата
06 Август
2
Нина Иванова Иванова
Кулинарни СъветиСтани умна домакиня със съветите Джейми Оливър!
05 Август
2
Паолина Сярова
Кулинарни СъветиКак да се храним на плажа?
05 Август
Веселина Константинова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Национални ястия на европейските страниМного голяма част от националните ястия на различните европейски държави използват сходни продукти, но все пак вкусово нямат нищо общо. В Австрийската кухня основно се използва месо – говеждо и пилешко.
04 Август
1
Как правилно да варим бобЕто какво трябва да знаете, ако все още не сте се научили какви стъпки да се следвате при варенето на боб. Ако искате зрелият боб да стане по-бързо готов, добавете мазнина във водата, в която го варите.
03 Август
Класически начини за рязане на картофиНадали ще попаднете на европейски ресторант, който да не е отделил специално място на картофите в менюто си- пържени картофки, сотирани или глазирани картофи, картофи на скара и т. н.
03 Август
Колко време се вари супа?Супите са от най-предпочитаните рецепти за дневно меню. Те са много полезни за здравето, не изискват много време за приготвяне. Вижте колко време ще ви трябва да сготвите различни супи.
02 Август
1
Подправки, подходящи за джоланСвински джолан можете да приготвите на фурна, в гърне, под фолио, в гювеч или варен. Подходящите подправки за джолан можете да видите тук.
01 Август
Няколко трика за перфектно приготвен оризОризът е един от тези продукти, които много лесно се приготвя, но още по-лесно може да се обърка. Съвети за приготвяне на перфектния ориз.
29 Юли
Как да сготвим перфектния оризНе си мислете, че е невъзможно да сготвите пухкав бял ориз, зърната на който да са отделени едно от друго, без да прилича на каша. Възможно е, ако знаете няколко кулинарни тайни за готвенето на ориз.
29 Юли
14
Как да сотираме хапки от свинско месо?Сотирането изисква кратко време и минимална мазнина. Сотираното свинско месо е изключително здравословно и хранително ястие.
29 Юли
Как да приготвим перфектните кюфтетаЗа да направите перфектни кюфтета, купете парче свинско и парче телешко от магазина и ги пуснете в машинката за месо три пъти.
25 Юли
10
Алулоза - предимства и недостатъци на подсладителяАлулозата е позната още като D-псикоза. Класифицира се като рядка захар, която се намира естествено само в определени храни. Съдържа се в пшеницата, кленовият сироп, смокините и стафидите. Вижте повече:
25 Юли
Как да поднесем плато със сирена?От хиляди години се наслаждаваме на нюансите, вкусовете, текстурите и ароматите на сирената. В комбинация с хрупкав хляб и чаша вино, те са перфектното предложение на парти. Как да поднесем плато със сирена?
25 Юли
Подходяща гарнитура за печено месоВзависимост от вида на печеното месо за него са подходящи различни видове гарнитури. Идеалните гарнитури за всяко печено месо.
24 Юли
1
Тайната на вкусната рибена чорбаИстински вкусна рибена чорба се приготвя от няколко вида риба. Пробвайте с комбинация от попчета, калкан, бяла риба и скумрия или каквото ви хрумне.
24 Юли
7
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 085
Основни рецепти
15 321
20 785
Други