Кулинарни Съвети

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Консервант за туршията - кога и колко?Консервант за туршията - кога и колко?
15 Юли
За да получи туршията специфичния си приятен вкус и да се запази дълго време, се нуждае от консерванти. Различни вещества се използват с тази цел. Консервант за туршията - кога и колко?
Ориз КарнаролиОриз Карнароли
13 Юли
Оризът Карнароли се отличава с по-високо съдържание на оризово нишесте и по-здрава структура от много популярни видове ориз. С какво този сорт Карнароли си е спечелил подобна слава и за какви ястия се използва?
Как да приготвим сочни и крехки соеви хапки?Как да приготвим сочни и крехки соеви хапки?
06 Юли
И макар приготвянето на соеви хапки да не е особено сложно, изисква да се следват определени стъпки. В противен случай хапките от соя могат да станат жилави, безвкусни и трудни за усвояване.
Как да си направим бързи безглутенови дюнери?Как да си направим бързи безглутенови дюнери?
03 Юли
Все повече хора се отказват от консумацията на хляб. Как да си направим бързи безглутенови дюнери?
Гарни букет - всичко за ароматната билкова смесГарни букет - всичко за ароматната билкова смес
28 Юни
Не е толкова трудно да тръгнете по стъпките на френските готвачи и сами да си приготвите Гарни букет. Джулия Чайлд го разделя на голям Гарни букет и малък Гарни букет
Топ 7 съвета за приготвяне на прясно изцедени соковеТоп 7 съвета за приготвяне на прясно изцедени сокове
28 Юни
Тук ще намерите лесни и прости съвети при приготвянето на прясно изцедени сокове за намаляване на отпадъците, за сокове с повече хранителни вещества и спестяване на време и пари.
Десетте най-добри храни за децатаДесетте най-добри храни за децата
25 Юни
Не бива да принуждаваме децата си да ядат здравословни храни, които не харесват, или да ги караме да опразват чиниите си, в които са останали от тях. Десетте най-добри храни за децата:
Пет предложения за закуска за суровоядиПет предложения за закуска за суровояди
24 Юни
1
Суровоядството се превърна в начин на живот за много хора. В следващата статия вижте 5 предложения за закуска за суровояди:
Най-големите грешки в приготвянето на тортаНай-големите грешки в приготвянето на торта
21 Юни
Ако имате проблеми в някои от етапите на приготвяне на тортата, най-вероятно правите една от тези грешките. Целта е да се поучите от грешката си и да разберете какво се е объркало, така че никога повече да не се случва
Подходящи подправки за пуешко месоПодходящи подправки за пуешко месо
13 Юни
Пуйката е сред предпочитаните птици за трапезата по празниците. Правилото е, че подправките, които отиват на пилешкото, отиват и на пуйката.
Как да готвим черен нахутКак да готвим черен нахут
10 Юни
В сравнение с белия, черният нахут има доста богат и по-подчертан вкус и с него можете да готвите също различни ястия с нахут. Черен нахут - неговата употреба в готвенето
Как се прави винен оцет в домашни условияКак се прави винен оцет в домашни условия
08 Юни
За да приготвите винен оцет, са ви необходими три литра червено или бяло вино, осем литра преварена вода, осемстотин грама захар, десет милилитра винена киселина.
Употреба и приложения на ябълковото брашноУпотреба и приложения на ябълковото брашно
08 Юни
Ябълковото брашно може да се използва по различни начини. Може да го смесите с друг тип брашно, за да го обогатите или да използвате само ябълковото за направата на различни хлябове, ябълкови кексове и. . .