Кулинарни Съвети

Кулинарни Съвети

Кулинарни съвети за приготвянето на различни видове ястия, избора на подправки, съхранение на продуктите. Кулинарни съвети за всяка домакиня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Колко време се пече агнешко?Колко време се пече агнешко?
23 Април
Най-вкусното агнешко печено се получава, когато агнешкото месо се пече на ниска температура. Вижте колко време трябва да печете агнешкото според майстор готвачите
Как се прави козунак - ръководство за начинаещиКак се прави козунак - ръководство за начинаещи
23 Април
Когато чуем Вликден първите неща за които се сещаме са боядисани яйца и козунак. Ако досега не се правили, ето как да си приготвите сами домашен козунак. Как се прави козунак - ръководство за начинаещи.
Хитринки за пухкави козунаци, които трябва да научитеХитринки за пухкави козунаци, които трябва да научите
22 Април
Когато се месят козунаци или други тестени изделия, трябва да бъдете спокойни и в добро настроение. В противен случай тестото ще ви усети и резултатът ще е трагичен.
Яжте тези храни, за да избегнете усещането за душевен дисбалансЯжте тези храни, за да избегнете усещането за душевен дисбаланс
21 Април
Ако се чувствате тревожни повече от 6 месеца, трябва да помислите за промяна в начина на живот и да получите медицинска помощ. Преди това пробвайте да ядете тези храни срещу неприятното усещането за душевен дисбаланс
Правила при приготвянето на козунаци от тефтерите на баба и мамаПравила при приготвянето на козунаци от тефтерите на баба и мама
21 Април
Направата на козунаци не е лека работа. Това са мои бележки от старите тефтери на моите баби, написани на ръка, тук-там с размазано мастило, но за мен са цени, защото те ме научиха да работя козунаци.
Към какви ястия да добавяме розмаринКъм какви ястия да добавяме розмарин
19 Април
Розмаринът се добавя в различни видове зеленчукови салати, в ястия от пилешко месо, риба, телешко, агнешко и свинско. Заешкото придобива по-приятен аромат, ако се готви с розмарин.
Балсамова редукция - какво е и как се приготвяБалсамова редукция - какво е и как се приготвя
18 Април
Балсамовата редукция е направена от балсамов оцет. Крайният резултат е възхитителна балсамова глазура за солени и сладки ястия.
В името на здравето: Как да извлечем повече от храната сиВ името на здравето: Как да извлечем повече от храната си
18 Април
Начинът и времето на приготвянето на храните могат да доведат до големи разлики в това как тялото ги оползотворява. Има няколко прости промени, които могат да подобрят хранителния потенциал на всички ястия.
Как да си приготвим сушени доматиКак да си приготвим сушени домати
18 Април
8
Сушените домати станаха популярни през последните години. За сушене са най-подходящи добре узрелите домати с плътна структура.
Как да си приготвим ароматни сушени маслиниКак да си приготвим ароматни сушени маслини
17 Април
Свикнали сме с вкуса на маринованите маслини, но как да си направим сушени маслини? Изсушаването на маслините е един от най-лесните начини за приготвяне.
Как правилно да варим месо?Как правилно да варим месо?
11 Април
За да запазим ценните вещества на месото, както и за да го приготвим вкусно и крехко, е необходимо да спазваме някои правила по време на варенето му.
Съвети за винаги вкусно месо на трапезатаСъвети за винаги вкусно месо на трапезата
09 Април
С правилните техники можете да приготвите месо като професионален готвач. Изпробвайте тези съвети съвети за винаги вкусно месо на трапезата!
Съвети за винаги вкусни риба и морски дарове на масатаСъвети за винаги вкусни риба и морски дарове на масата
08 Април
Изборът на риба и морски дарове има своите особености, а тези кулинарни съвети ще помогнат да се уверим, че ядем наистина най-крехките и полезни протеини в любимите си морски храни.