PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиС какво да поднесем малиново вино?
21 Януари
Диана Иванова
Кулинарни СъветиКулинарни трикове, които всяка домакиня трябва да знае
21 Януари
11
Теодора Мещерова
Кулинарни СъветиКарамелена глазура - техники, съвети и приложение
20 Януари
М. Георгиева
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Списък с необходимите съдове и принадлежности в кухнятаСписъкът с най-важните кухненски пособия може да бъде допълнен с много още домакински прибори и принадлежности, но това са най-важните домакински съдове и прибори, които трябва да имате в кухнята си
19 Януари
Избягвайте да слагате тези храни в блендера си!Преди да поставите всичко в кухненския блендер и да пулсирате, прочетете този списък с храни, за да избегнете смесването, за да предотвратите повреда на остриетата и контейнера, както и експлодиращи капаци и бъркотия.
17 Януари
С любов към сиренетоСиренето е вкусно, когато се яде натурално. Сиренето е вкусно в състава на мусове или на гладки сосове, в печива и в пълнежи. С любов към сиренето - какво да си сготвим с любимите си сирена
13 Януари
Сироп от фурми - предимства и приложениеСиропът от фурми е отлична алтернатива за захарта и за подслаждане. Използване на сиропа от фурми. Ползи за здравето от сиропа от фурми включват
11 Януари
Сирене Трапист - кулинарна употребаСиренето, известно с името трапист, е полутвърд продукт от краве мляко. То има мек вкус и качеството да се топи добре. На цвят е бледожълто с няколко дупки и обикновено се предлага опаковано в червен пластмасов или парафинов восък.
08 Януари
Подправки за неустоими гръцки бифтекиОсновната суровина е за бифтеки е мляното говеждо месо. Хапките имат уникален вкус, който се дължи на подправките, затова готвачите в Гърция не ги пестят, когато подготвят каймата за бифтеки.
03 Януари
1
Как да изберем прясна скумрия?Когато се избира риба за каквато и да е рецепта, първото условие е тя да бъде прясна. Как обаче да разпознаем прясната скумрия от вече застоялата, която е негодна за консумация?
03 Януари
Как да приготвим перфектното запечено сирене на тиган?Как да приготвим перфектно запечено сирене на тиган, което да разнася аромата си в кухнята и да се топи в устата? Сиренето на тиган може да се направи и със заливка за почитатели на по-сочни и течни ястия.
02 Януари
Трик, с който новогодишната баница ще е пухкава и мекаЛесен трик, с който новогодишната баница ще е пухкава и мека. Перфектната новогодишна баница на трапезите - какво да направим, за да я имаме?
31 Дек.
Тайните на крехкия свински джоланПресният джолан може да бъде запечен на фурна, но за да е крехък, трябва предварително да бъде сварен до пълно омекване на месото. Бульонът може да бъде използван за приготвянето на супа.
30 Дек.
3
Правила за използването на тенджера под наляганеПреди да използвате нова тенджера под налягане, кипнете в нея 1 л вода с малко мазнина. Внимание! Не бива да се отваря тенджерата под налягане, преди да е излязла парата и да е спаднало налягането.
30 Дек.
Кога е най-правилно да се солят ястията? С каква мазнина да готвим?Кога е най-правилно да се солят различните кулинарни творения, които забърквате в кухнята? Какво да правим с пресолена манджа? Кога и колко сол се слага на рецептите? С каква мазнина да готвим?
30 Дек.
Видове супи според тяхната основаСупите могат да бъдат разделени на горещи и студени, на бистри и такива със застройка, на кремсупи и чорби и т. н. Ако искаме обаче да ги разделим по отношение на тяхната основа, те обикновено се разделят на зеленчукови. . .
29 Дек.
1
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 082
Основни рецепти
15 321
20 781
Други