PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиЕмблематичните Бански мезета
29 Дек.
Елица Христова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да съхраняваме правилно кокосовото масло?Опаковката на кокосовото масло не ви казва точно как да го съхранявате. Ако се спазват всички препоръки за съхранение, кокосовото масло ще остане свежо за доста дълго време.
27 Дек.
Тънкости при приготвянето на рибаРибата може да бъде приготвена по най-различни начини, като ако е предназначена за директна консумация, то времето ѝ за направа е наистина малко. Ето някои тънкости при приготвянето на риба.
26 Дек.
Мерки и теглилки, важни за нашите рецепти!Везната вече не е лукс и всяка домакиня би трябвало да я има в кухнята си. Тъй като използваните за практични мерки съдове са с различна вместимост, нека да кажем кой са стандартните мерни единици в кухнята и точни пропорции
21 Дек.
Пазарувай умно! Какво е точното количество продукти за 4 порции?Планирайте менюто за цялата седмица, като се съобразявате с наличните запаси. Преди да отидете на пазар, направете списък на необходимите продукти. Пазарувай умно! Какво е точното количество продукти за 4 порции?
20 Дек.
Коя е тайната съставка на пухкавия омлет?Коя е тайната съставка на пухкавия омлет? Как да направим пухкав и ефирен омлет? Как омлетът ни да е хем вкусен, хем въздушен?
19 Дек.
Когато избирате хладилник, внимавайте за тези нещаХладилникът е много важна част от нашето домакинство, защото благодарение на него, ние запазваме храната си свежа за по-дълго време. Какъв хладилник да си купим? Съвети при избор на хладилник.
19 Дек.
Важни съвети при приготвяне на зимнинаСъхраняването на продукти чрез консервирането им в сезоните, когато има изобилие от тях, дава възможност трапезата ни през зимата и ранната пролет да бъде така богата, както през лятото и есента. Важни съвети при приготвяне на зимнина.
18 Дек.
Тайната на панираната рибаМнозина изпитват сериозни тръдности при панирането на риба. Лесно е да пуснеш рибата в тигана, но приготвянето на правилна панировка е друга работа.
16 Дек.
Как да използваме пшеничен грис в основните ястияПознати ли са ви кулинарни рецепти, в които е включен грис? Навярно подминавате този интересен продукт, защото не сте сигурни как точно да вложите грис в своите творения в кухнята.
16 Дек.
Тайните на приготвянето на вкусна и сочна рибаВсъщност готвенето на риба изисква само малко опит и знания. Тайни при пържене на риба. Как се пече сочна риба. Още съвети при приготвяне на риба
16 Дек.
Зимнина - важни правила, които трябва да знаемМакар че през зимния сезон има зеленчуци и плодове, от които могат да се приготвят пресни и витаминозни салати и ястия, почти няма домакинство, което да не приготвя зимнина. Важните правила при правене на зимнина
16 Дек.
Как се прави ленено яйце и за какво се използваЩо е то ленено яйце? Това яйце е предназначено за хора, които са веган, за такива, които не обичат яйца и за такива. С ленено яйце може да замените обикновените яйца.
15 Дек.
Как да стерилизираме патладжаниЩе ви предложим две рецепти за стерилизиране на патладжани. Едната рецепта е стерилизиран патладжан за гозби – става за гювеч или за някакви други манджи, към които обичате да добавяте патладжани.
13 Дек.
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 082
Основни рецепти
15 321
20 781
Други