PR ПубликацииДвор и ГрадинаКакво да сготвяКое за какво е полезноКулинарни НовиниКулинарни СъветиЛюбопитноПразнична ТрапезаХранене и Здраве
Кулинарни СъветиВажно за сирената!
27 Февр.
цветослава киркова
Кулинарни СъветиТънкости при поднасянето на черен хайвер
25 Февр.
Надежда Недева
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Законите на кухнята тип кашерПо време на празненствата за Песах е забранена употребата на храна с квас. Единственият позволен хляб е безквасната питка, наречена маца. По същество има три вида домашни животни, които са кашер. Законите на кухнята тип кашер
18 Февр.
1
Към кои ястия да прибавим кайенски пиперКайенският пипер е сред най-лютивите подправки в целия свят. Представлява особено люта червеникава чушка. Под името кайенски пипер обаче обикновено се разбира смес от този червен пипер с подправки като. . .
15 Февр.
1
Как да разбием правилно белтъците?Разбитите белтъци са съставка в много сладкиши и мъфини. Също така основа за ястия, като омлети или палачинки. Как да разбием правилно белтъците?
12 Февр.
Как да изпечем перфектните пържоли на скараКак да изпечем перфектните пържоли на скара? Разберете тайните на най-вкусните домашни пържоли! Малките тайни за приготвяне на незабравими пържоли на скара.
11 Февр.
Коя подправка за какво се използва?Всяка една подправка е по-подходяща за определено ястие, отколкото друга. Вижте коя подправка къде да я слагаме.
08 Февр.
Как се работи с индукционен котлонГотвенето с индукция е не само много лесно и бързо, но би ви спестило и огромни разходи. Индукционните котлони са сред най-енергоспестяващите уреди, измислени досега, а работата с тях е истинско удоволствие!
07 Февр.
Тайната на вкусното фрикасеОсновно правило при приготвянето на фрикасе е освен да сварите добре пилешкото месо, да приготвите от него и хубав бульон, който по-късно ще използвате. Съвети за вкусно фрикасе.
01 Февр.
Брашно от грах - кулинарна употребаБрашното от грах се получава чрез смилане на изсушени грахови зърна. Как да си направите брашно от грах у дома? Кулинарна употреба на брашно от грах
30 Януари
Трикове за по-дълго съхранение на зеленчуци и плодовеС малки трикове зеленчуците и плодовете могат да се съхранят по-дълго време. Не мийте ягоди, малини, къпини, преди да ги сложите в хладилника. Съхранявайте плодове и зеленчуци отделно.
29 Януари
Как се правят варено и парено тестоВареното тесто се смята за вълшебно от кулинарите. При вареното тесто прави впечатление обемът, който добива при преминаване през термична обработка.
27 Януари
Храни за всеки ден, с които да се борите с вирусите и настинкитеСъставките в пилешката супа доказано успяват да преборят вирусните инфекции. Храните и напитките, които не бива да приемате, докато сте болни. Ежедневно включвайте в менюто си тези храни, които борят вируси
25 Януари
Масло или маргарин е по-добре да хапвате?Маслото или маргарина може да се намери по-често в хладилника ви? Знаете ли каква е разликата между двете?
23 Януари
5 навика, които са лоши за кухненските уредиЗамисляли ли сте се, че начинът, по който използвате кухненските уреди, може да е отговорен за повредата им? 5 навика, които са лоши за кухненските уреди.
22 Януари
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
30 082
Основни рецепти
15 321
20 781
Други