Какво да сготвя

Какво да Сготвя

Чудиш се какво да сготвиш? Интересни, традиционни и нестандартни предложения за вашата трапеза от Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
3 идеи за гъбена салата3 идеи за гъбена салата
09 Май
Когато дойде времето на гъбите из българските поляни, все ще срещнете някой гъбар, от когото можете да получите ценни напътствия за брането, а дори и приготвянето им. Вижте 3 идеи за вкусни гъбени слаати
Идеи за мезета от еленско месоИдеи за мезета от еленско месо
09 Май
Месото на дивите животни е вкусно както готвено, така и печено или пържено. Особено ценно е преработено или консервирано във вид на мезета за различни видове алкохол. Ще се спрем на някои идеи за мезета от еленско месо
Идеи с яйца за обядИдеи с яйца за обяд
08 Май
Могат да се предложат безкрайно много рецепти с яйца, които да бъдат вкусен и бързо приготвен обяд. Ето няколко рецепти с яйца за обяд, с които никога няма да останете непохапнали добре.
Пролетни десерти: Свежият вкус на плодоветеПролетни десерти: Свежият вкус на плодовете
06 Май
Ягоди, череши, вишни, малини… Имаме само няколко седмици, за да се възползваме от тези невероятни плодове с пролетен вкус и свежестта им. Вижте две страхотни идеи за пролетни десерти.
Идеи за пролетни зелени сосовеИдеи за пролетни зелени сосове
05 Май
Освен на салати и ястия зелените пролетни дарове на природата се използват и за сосове, които да се добавят към други ястия, за да им придадат приятен аромат и вкус. Ето такива идеи за зелени пролетни сосове
Агнешкото - вкусният символ на ГергьовденАгнешкото - вкусният символ на Гергьовден
03 Май
Агнешкото е символ на невинността, добродетелта и добротата. То представлява спомена за Христос и за неговата жертва на кръста.
Три идеи какво да направим от ревенТри идеи какво да направим от ревен
02 Май
Ревенът е изключително интересен зеленчук, който е богат на редица полезни вещества. Вижте три идеи какво можете да си направите от ревен.
Три идеи какво да направим от теменужкиТри идеи какво да направим от теменужки
30 Април
Освен за красота, теменужките могат успешно да бъдат използвани и в кулинарията. Ето защо Ви предлагаме 3 изпитани рецепти с теменужки:
Спрете да изхвърляте листата от репички! Сгответе гиСпрете да изхвърляте листата от репички! Сгответе ги
26 Април
Спрете да изхвърляте листата от репички, а ги сгответе и добавете към менюто си повече и разнообразни продукти и начини за тяхното приготвяне.
Така ще заобичате спанакаТака ще заобичате спанака
24 Април
Много от нас мразят спанак и не харесват ястия, приготвени с него. Но е всеизвестен факт, че е добре да си хапваме спанак и че той може да е вкусен в зависимост от начина на приготвяне. Ето няколко апетитни идеи със спанак
Маслото в десерта - уникално усещане за сладостМаслото в десерта - уникално усещане за сладост
21 Април
Маслото и неговият несравним вкус на мляко и сметана е особено ценен помощник както на закуска, така и в различни сосове и специалитети. Но не по-малък е неговият принос в най-вкусния от вкусните светове на храната, този на десертите.
Вкусни идеи за мезета преди и след вечеряВкусни идеи за мезета преди и след вечеря
11 Април
Чудите се с какво да поканите гостите си или какво да хапнете след вечеря? Не се чудете повече, защото сега ще ви предложим няколко здравословни и вкусни мезета
Здравословни идеи за шишчета от цял святЗдравословни идеи за шишчета от цял свят
10 Април
Шишчетата са вкусна храна, която се харесва на хората от различни възрасти и с различни хранителни навици. На шиш могат да се приготвят много продукти, както месни, така и вегетариански.