Gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно
- PR Публикации
- Двор и Градина
- Какво да сготвя
- Кое за какво е полезно
- Кулинарни Новини
- Кулинарни Съвети
- Любопитно
- Празнична Трапеза
- Хранене и Здраве
Кое за какво е полезноЗеленчуци, които да не спирате да ядете зимата
10 Юни
Илияна Ангелова
Кое за какво е полезноМалинови кетони - що е то?
07 Юни
Илияна Ангелова
Кое за какво е полезноНародна медицина с хвойна
06 Юни
Илияна Ангелова
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Месата с най-голямо количество желязоЖелязото е важно хранително вещество, което можете да получите само от храната. Кои меса съдържат най-много желязо?
06 Юни
Лечебната сила на хвойна при диспепсияХвойна в билколечение: Свойства на хвойната. Биологична активност на хвойна. благодарение на своите стомашни и газогонни свойства хвойната може да се използва като средство за противодействие на диспептични проблеми
03 Юни
Ултрапреработените храни могат да доведат до преждевременна смъртДиета, богата на ултрапреработени храни, може да доведе до повишен риск от преждевременна смърт, като някои храни и напитки са по-вредни за вашето здраве от други. Как рафинираните и преработени храни храни могат да
02 Юни
За какво помага маслото от тиквени семкиМаслото от тиквени семки се получава по метода на студеното пресоване от семето на тиквата. За какво е полезно маслото от тиквени семки?
29 Май
Храни с висок гликемичен индексХраните с нисък гликемичен индекс се определят като полезни, защото са здравословни за метаболизма, те се усвояват бавно и създават усещане за ситост дълго време. Храните с висок гликемичен индекс често биват наричани
28 Май
Защо се пие фолиева киселина?Фолатът и фолиевата киселина са форми на витамин B9, използвани при дефицит и за предотвратяване на усложнения при бременност. Много храни съдържат фолат или имат добавена фолиева киселина. Фолиевата киселина се
27 Май
Знаете ли какви са ползите от елдата?Елдата е позната на повечето европейци под формата на брашно, което успешно замества бялото, тъй като е по-полезно. Защо е полезна елдата? Защо да ядем елда? Ползи от елдата.
26 Май
Кое е най-доброто време през деня за ядене на плодове?В колко часа да ядем плодове? Най-доброто време за ядене на плодове. Кога да ядем плодове? Кога е най-добре да се ядат плодове?
26 Май
Чай от хинап - защо е толкова полезенЧаят от хинап е много ефективен за отделяне на токсините и премахване на мазнините. Чаят от хинап има положително въздействие върху психичното здраве.
23 Май
Многобройните ползи от витамин ТВитамин Т, известен още като Таурин, е рядко споменаван, но важен компонент в човешката диета. Витамин Т се намира в храни с високо съдържание на протеини. Тауринът има важни функции в сърцето и мозъка.
14 Май
Ползите от памуковото маслоХарактеристика на памуковото масло. Извлича се от растението памук чрез студено пресоване на семената или екстракция с химически разтворител. Ползите от памуковото масло се дължат на отличния му състав.
14 Май
Мумио при псориазис и дерматитМумио се препоръчва и при пациенти с диабет, храносмилателни разстройства, туберкулоза, хроничен бронхит и астма. Многобройни проучвания потвърждават ефекта на мумиото в борбата с кожни заболявания като псориазис и дерматит
30 Април
Най-добрите протеинови семена и ядкиТрадиционно всички ядки се считат за богати на протеини. Обаче не е съвсем така! В кои ядки и семена има най-много протеини? Кои са най-протеиновите ядки и семена?
25 Април
Избрано
От категорията
Нашите категории рецепти
29 812
Основни Рецепти
15 263
20 642
Други